Weet u welke Business Tools beschikbaar zijn en zinvol zijn om te implementeren?

We helpen bij het selecteren en implementeren van relevante Tools voor uw Verbetercapaciteit. Managen de implementatie en zorgen ervoor dat de Tools volledig worden toegepast.

Selecteren & Contracteren

Als u wilt weten welke beschikbare Tools relevant zijn voor uw Verbetercapaciteit. Of u wilt geselecteerde Instrumenten contracteren.

We leveren een overzicht van wat er beschikbaar, relevant voor u en het verwachte rendement is. Voor geselecteerde Tools helpen we de eisen te specificeren en de beste leveranciers te contracteren.

Aanvraag informatie

Programma & Verandermanagement

Om ervoor te zorgen dat de Instrumenten volledig worden geïmplementeerd en toegepast. Realiseren we begrip, nieuwe manier-van-werken en culturele veranderingen.

We passen verschillende relevante benaderingen toe om ervoor te zorgen dat de toegevoegde waarde van de Tools volledig door uw organisatie wordt benut.

Aanvraag informatie

Bedrijfsfase en gereedheid

We helpen bij het selecteren en implementeren van de juiste Tools op basis van uw situatie en uitdagingen.

We gebruiken Tools alleen als deze leiden tot hogere prestaties en geschikt zijn voor implementatie.

Business idea


Het bedrijf is slechts een gedachte of een idee.

Start up


Producten of services zijn in productie en eerste launching customers.

Growth


De inkomsten en klanten nemen toe met veel nieuwe kansen en problemen. De winsten zijn hoog, maar de concurrentie dient zich aan.

Growth


Het bedrijf is nu uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een plaats op de markt en loyale klanten. Omzetgroei is niet explosief maar beheersbaar. Het bedrijfsleven is routine geworden.

Expansion


Nieuwe groeiperiode naar nieuwe markten en distributiekanalen.

Mature


Jaar na jaar zijn de omzet en winst stabiel, maar de concurrentie blijft hevig. Uiteindelijk begint de verkoop af te nemen en is er een beslissing nodig om het bedrijf uit te breiden of te verkopen.