Heeft u de juiste mensen om uw Verbeterprogramma’s te implementeren overeenkomstig de concurrentie?

Wij helpen permanente, tijdelijke en externe capaciteit te werven die Verbeterprogramma’s zullen versnellen.

Senior Leiderschap

Leiderschap is essentieel voor elke verbetering. Afhankelijk van uw bedrijfsfase en gewenste veranderingen heeft u specifieke vaardigheden nodig.

We zijn betrokken bij het wervingsproces, voeren gedetailleerde interviews uit en stellen kandidaten selectief aan u voor. Ervoor zorgend dat de voorgestelde kandidaat aan alle gestelde eisen voldoet, past in de cultuur- en bedrijfsfase.

Aanvraag informatie

Programma & Verandermanagement

Elke Verbeterstrategie en Routekaart heeft toegewijde capaciteit voor programma- en verandermanagement nodig. Activiteiten die vaak niet kunnen worden gedaan bovenop de al drukke werkschema’s.

Wij leveren de beste programma- en verandermanagers op tijdelijke of permanente basis.

Aanvraag informatie

Specialisten & Experts

Voor bepaalde stappen van een Verbetercyclus of initiatief zijn specialisten of experts nodig. Intern of extern bemand.

We helpen bij het bepalen van de beste personeelsbezetting, rekening houdend met kosten, kwaliteit en flexibiliteit. Gevolgd door het specificeren van eisen, zoeken en contracteren.

Aanvraag informatie

Dienstverleners

Weet u bij het inhuren van een dienstverlener vooraf wat u krijgt, wat de kwaliteits- en acceptatiecriteria moeten zijn? Hoe de contractconformiteit en resultaten te meten en te waarborgen?

Wij helpen ervoor te zorgen dat u de juiste dienstverlener contracteert, eisen specificeert en prestaties managet.

Aanvraag informatie

Mensen zijn belangrijk als u op zoek bent naar verandering en verbeteringen

Werf potentieel, niet ervaring. De eerste stap om je aan te passen aan verandering is om werven niet meer te zien als een kwestie van het vervangen van specifieke werknemers.

Kijk verder dan de onmiddellijke behoeften, maar bedenk ook welke vaardigheden de gehele organisatie moet verwerven om in de toekomst succesvol te zijn. En in welke mate het intern of extern moet worden uitgevoerd.